Jednoduchá domáca zmrzlina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Postup

4 kusy mrazeného banánu zbaveného šupky nalámeme na kúsky a rozmixujeme spolu s mliekom. Pridáme škoricu alebo pravú vanilkovú esenciu – dá sa kúpiť v predajni zdravej stravy, ale nemusí byť, prípadne môžeme pridať aj škoricu aj esenciu.

Tento základný variant môžeme dopĺňať a meniť chuť zmrzliny pridaním rôzneho mrazeného ovocia.

Zmes môžeme okamžite podávať dozdobenú strúhanou horkou čokoládou či redukovaným mrazeným ovocín a nasekanými na suchej panvici opraženými mandľovými lupienkami.

Ak máte doma formičky na prípravu nanukov, môžete deťom pripraviť zdravú a chutnú domácu maškrtu. Zmesou naplňte nanukové formičky a nechajte ich cez noc v mrazničke.

Fotogaléria

Potrebujeme

4 ks mrazeného banánu, 1 KL pravej vanilkovej esencie alebo 1 KL škorice, pol deci mandľového mlieka, orechy

Ďalšie recepty

Závitky z pstruha lososovitého

V tomto recepte viacej využijeme petržlenovú vňať, ktorá bola kedysi veľmi populárna a mňa by veľmi potešilo, ak by sme jej vlastnosti vedeli využívať v čo najväčšej miere. Má vysoký podiel účinných a zdraviu prospešných látok, minerálov, vitamínov, bielkoviny a

VIAC

Harmonické stravovanie

O základných princípoch môjho stravovania sa dozviete aj v sekcii Harmonické stravovanie

Tieto stránky používajú súbory cookies, aby ste získali čo najlepší zážitok z ich prezerania.