ĽAHKÉ CHUDNUTIE

s Antóniou Mačingovou

Bevezető 2018-06-13T11:08:17+02:00

néhány szó rólam

A nevem Antónia Mačingová ®. Egészséges táplálkozással már több mint 20 éve foglalkozok. Az életem egy olyan szakaszán, amikor egy komoly egészségügyi problémát kellett megoldanom, úgy gondoltam, eslősorban arra a dologra fogok fókuszálni, amit képes vagyok azonnal befolyásolni – és ez a táplálkozás volt. Ezzel egyidejűleg igyekeztem megváltoztatni azokat a mentális képleteket, amelyeknek a hosszú évek során sikerült beíródni a tudatalattimba az “átlagosnak vélt” táplálkozásról. A megfelelő táplálék kiválasztásával, valamint az étrendem hosszútávú átalakításával sikerült az egészségi állapotomat rendbe hozni, ezért úgy döntöttem, a tapasztalataimat másokkal is megosztom. Az én általam kialakított táplálkozási rendszer már több ezer nőnek, illetve férfinak segített, ezért hiszem, hogy amennyiben nyitottak, Önöknek is segíteni fog.

A szerzőről

A táplálkozási rendszerem alapelvei

  • EZ NEM DIÉTA – ez egy új életforma.

  • Az első és egyben legontosabb lépés a változáshoz vezető úton a 28 napos program elvégzése az Egye magát karcsúra című könyvből.

  • A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele.

  • Kiiktatni azokat az étrendből azokat az élelmiszereket, amelyek a vércsoportja szerint károsan hatnak az egészségére.

  • Egy étkezésen (nem a nap folyamán) belül nem ajánlott kombinálni a szacharidokat a fehérjékkel.

  • Nem létezik JOJO efektus, hanem egyszerűen csak visszatérnek a régi táplálkozási szokásokhoz.

Bővebben a táplálkozási rendszerem alapelveiről

Az étel házhozszállítása biztosítva van szinte egész Szlovákia és Csehország területén.

Nincs idejük elkészíteni a receptekben leírt ételeket? Szállíttassák házhoz! Az ételeket friss nyersanyagból készítjük, majd hirtelen sokkoljuk, védőfóliába csomagoljuk és hidegen tároljuk. Az egy fejre eső adagok kellően telítenek, amivel alátámasztják a mottómat: “Egye magát karcsúra” :